Blog post

Glutenvrije Tips | Glutenvrije croutons met knoflook

15 november 2017

Ben ik de enigste die het in de winter lastiger te vind om een salade te eten? Voor mij is een salade echt een zomer groenten, maar dat betekent niet dat ik in de winter niet kan genieten van een salade. Het is alleen niet zo snel mijn eerste keuze als wintergroente. Vandaag vertel ik over deze glutenvrije croutons die natuurlijk in een salade gegeten kan worden.

Salades kun je op zo veel manieren eigenlijk eten. Het lekkerste vind ik ijsbergsla, maar een salade van witlof of spitskool kan ik ook ontzettend waarderen. Toen ik nog niet glutenvrij moest eten at ik regelmatig croutons in mijn salade. Eerder at ik ook al glutenvrije croutons, maar die vond ik helemaal niet lekker. Vervolgens kwam ik deze glutenvrije croutons tegen bij Compleet Glutenvrij, die ik ook liet zien op YouTube. Vandaag schrijf ik een review over dit product.

Glutenvrije croutons met knoflook en peterselie

De glutenvrije croutons van FreeFrom zijn te koop in twee soorten, tenminste ik heb twee verschillende verpakkingen gekocht. Ik heb namelijk de normale croutons gekocht en deze met knoflook en peterseliesmaak. Zelf ben ik altijd wel dol op een knoflooksmaakje en was erg benieuwd naar deze smaak. De normale glutenvrije croutons heb ik nog niet geproefd, maar deze wilde ik graag alvast met jullie delen.

In de verpakking zit 150 gram croutons. Best een hoop en het zakje is daarom ook goed gevuld. Eerlijk. De glutenvrije croutons zijn niet vergelijken met de glutenvolle croutons, maar dat betekent niet direct dat ze niet lekker zijn. Ik vind het zelf persoonlijk erg lekker in mijn salade, maar ook bijvoorbeeld in de soep. Het voegt een lekkere toevoeging in de salade en ik ben daarom ook erg tevreden met mijn glutenvrije aankoop.

Hoe eet jij graag jouw salade en eet jij ook graag croutons?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: