Blog post

Home | Een dekbedovertrek van Dekbed-discounter (Review)

8 januari 2018

Wist je dat de basis voor een gezonde levensstijl begint bij een goede nachtrust? Een gezonde levensstijl is ook de basis van een gezonde nachtrust.. Twee dingen die beide kloppen, maar elkaar perfect tegen spreken. Daarnaast is het belangrijk dat je slaapt onder de juiste temperatuur. Ik heb het bijvoorbeeld snel koud tijdens slapen en kies daarom voor een dikker dekbed en een dekbedovertrek die wat dikker is. In de blog van vandaag vertel ik meer over slapen en dit leuke dekbedovertrek van Dekbed-discounter.

Laatst werd ik benaderd door dekbed-discounter om een review te schrijven over een van hun producten. Ik mocht voor een bedrag spullen uitkiezen uit hun webshop. Ik koos voor een flanellen dekbedovertrek van Dekbed-discounter met een bijpassende matrasovertrek. Iedereen kent tegenwoordig Dekbed-discounter wel. Van de reclames op de televisie en radio en misschien wel van hun huidige actie over de Boxspring-lease.

Een flanellen dekbedovertrek van Dekbed-discounter

Vaste lezers van mijn blog weten dat ik dol ben op flanel. Ik slaap het liefst in zeer aantrekkelijke flanellen pyjama’s en zo slaap ik graag onder een flanellen dekbed. Mijn favoriete kleur is brandweer rood, dus ik was direct verkocht toen ik dit mooie dekbed van dekbed-discounter zag. Ik bestelde dit dekbed in combinatie met een antraciet flanellen matrasovertrek. Helaas was deze kleur iets meer bruin, dan grijs. Hij past gelukkig verder wel gewoon mooi erom heen.

De webshop heeft super leuke dekbedden op de website staan, maar helaas paste veel niet in mijn slaapkamer. Ze hebben een wisselend assortiment, want ik had eerst mijn oog op een andere. Gelukkig vond ik dit dekbedovertrek wel veel leuker, dan het eerste dekbedovertrek. Het is in ieder geval wel zo, dat je snel moet beslissen, want een week later kan het weer uitverkocht zijn. Dat is soms wel lastig.

Review dekbedovertrek van Dekbed-discounter

De bestelling was de volgende dag al in huis en dat was de week voor kerst. Alle kerstcadeaus die ik online had besteld had ik op maandag besteld en waren pas op donderdag in huis. Terwijl ik dit dekbedovertrek van Dekbed-discounter had besteld op dinsdag en woensdag al in huis had! Lekkere vlotte levering, daar houden we van. De kleur van het dekbedovertrek kwam goed overheen met de afbeelding op de site. Enkel het matrasovertrek was meer bruin, dan antraciet (donker grijs). Na het wassen bleef het materiaal mooi en ook in de droger is de kwaliteit niet verloren gegaan. Ik ben tevreden en kruip vanavond weer lekker onder mijn flanellen dekbedovertrek.

Welke kleur heeft jouw dekbedovertrek op het moment?

*Dit artikel betreft een samenwerking met Dekbed-Discounter

1 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: