Blog post

Dagjes uit | #3 Bloggersmeeting in Utrecht

4 februari 2018

De bloggersmeeting in Utrecht is alweer bijna een maand geleden, maar wat was het weer gezellig! Op 7 januari 2018 reisde we naar het centrale punt in Nederland en bezochte we de prachtige Utrecht. Eerlijk gezegd heb ik niet zo heel veel met Utrecht, maar wat staan er mooie panden en wat de dag gezellig. In de blog van vandaag vertel ik je meer over deze leuke en gezellige bloggersmeeting in Utrecht.

Het was alweer de derde bloggersmeeting met deze groep. In augustus zijn we naar Amsterdam gaan en hebben we gefietst door de gevaarlijkste stad van Nederland. Geen succes eigenlijk. In de tweede meeting zijn ze naar Den Bosch geweest. Helaas kon ik geen vrij krijgen van mijn werk bij Msmode en kon ik helaas niet met deze meiden mee. Onze derde meeting was in Utrecht en waren we deze dag met z’n zessen!

Bloggersmeeting in Utrecht

De meiden die op 7 januari 2018 in Utrecht waren heb ik allemaal al eens gezien. Misschien leuk als je eens een kijkje neemt op hun blogs! Ik zal ze even voorstellen. Van links naar rechts op de foto hierboven! Helemaal links hebben we Emma van Luxelifelover, zij blogt over beauty, fashion en fitgirldingen. Naast Emma staat Silke van SCNVM, Silke blogt over van alles, maar vooral de dingen die zij echt leuk vindt! Naast Silke staat Annemae van de blog ByAnnemae. Annemae blogt voornamelijk over lifestyle en persoonlijk. Naast Annemae staat Merle van Girls-Things. Merle blogt over lifestyle, beauty, fashion en haar leventje. Merle heeft ook een leuke vlog over deze dag gemaakt. Naar Merle staat natuurlijk Celine van The Beautyboulevard, Celine blogt over Beauty, Fashion en geeft iedere week toffe blogtips en sociale media tips. Helemaal vooraan sta ik.

Het was ontzettend koud op 7 januari 2018, dat weet ik vooral omdat we op een gegeven moment foto series gingen maken. Mijn handen bevroren half aan de camera vast, maar er zijn gelukkig leuke foto’s uitgekomen. We zijn ook wezen lunchen bij Restaurant Gys in Utrecht. Over mijn ervaring met het restaurant lees je volgende week in een nieuwe Glutenvrij op Pad. We hebben in Utrecht gezellig geluncht en vervolgens een beetje gewinkeld! Een gezellig dag.

Waar ga jij graag lunchen in Utrecht?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: