Blog post

Gadgets | Bluetooth Toetsenbord (Action)

21 juni 2017

Wat een temperaturen he, deze dagen en de zomer is vandaag pas officieel begonnen! Ik ben erg blij dat ik zo goed als klaar ben met school en daarom niet de hele dag nog in het klaslokaal zit. Het is nog even afwachten op een aantal cijfers. Laats liep ik in de Action en dit is waarschijnlijk een van mijn beste aankopen van de afgelopen maand. In ieder geval wel een nuttige, want deze blog wordt er ook mee geschreven. Ik heb namelijk een bluetooth toetsenbord gekocht!

Sinds ongeveer twee maanden weet ik van het bestaan van bluetooth toetsenborden. Misschien moet ik mijzelf een klein beetje schamen, maar ik heb het nooit eerder nodig gehad. Sinds kort ben ik mijn tablet steeds meer gaan gebruiken i.p.v. mijn laptop en ik merkt dat voor het typen van blogs, notities en verhalen een toetsenbordje toch wel erg handig was.

Ik vind het ook erg lekker om in de natuur te werken aan mijn blog of aan mijn verhalen. Daarom is het handig dat ik nu ook een toetsenbordje hebt die ongeveer net zo snel typt als mijn gedachten gaan. Want ik typ nu eenmaal best wel snel. Ik heb ook een offline versie van documenten op mijn tablet geïnstalleerd staan, waardoor ik niet altijd op wifi hoeft te staan om te kunnen schrijven. Zodra ik weer op wifi komt, wordt dit automatisch gekoppeld met mijn Google Drive.

Via Aliexpress had ik al gezocht naar een geschikt bluetooth toetsenbord, maar ik kon deze niet echt vinden binnen mijn budget. Laatst werd ik getipt  dat ze deze toetsenbordjes wel verkopen bij de Action voor een paar centen. Afgelopen week was ik bij de Action en liep ik eindelijk tegen het toetsenbordje aan! Het enige is dat het een ‘Apple’ toetsenbordje is, het is natuurlijk geen echte Apple Toetsenbord, maar de toetsen zitten wel op dezelfde plaats en dat is even wennen. Hij werkt in ieder geval prima op een Samsung Tablet en eigenlijk werkt hij best goed.

Af en toe is het toetsenbord wat langzaam, maar wat wil je voor een tientje? Ik kan nu in ieder geval overal weer schrijven zonder verdere beperkingen. Hij is al mee gegaan naar school en het was ook wel handig buiten op mijn picknickkleed!

Heb jij bluetooth gadgets?

11 Comments

 • MC Kleuver

  23 juni 2017 at 18:06

  Ik heb een Bluetoothbox. Lekker muziekje erbij!

 • Blog & Beauty

  21 juni 2017 at 19:08

  Super handig! Ik doe eigenlijk alles op mijn laptop, maar soms moet ik wel eens wat op mijn telefoon doen, en dan mis ik ook echt wel de snelheid van een toetsenbord.

 • TessaC

  21 juni 2017 at 14:39

  wat ontzettend handig. Ik gebruik nog steeds geen tablet, voornamelijk om die reden en zeul dus altijd mijn Macbook Air mee. Misschien nu toch maar eens de ommezwaai maken naar een tablet!

 • Marion

  21 juni 2017 at 11:28

  Ik heb sinds gisteren een bluetooth activity tracker oftewel een stappenteller. Erg handig.
  Maar dat is dit toetsenbord ook. Ik ben alleen benieuwd naar de levensduur. Want dat weet je nooit met Action spullen.

 • Sofie Katelijne

  21 juni 2017 at 11:11

  Ik kende het (net als jij) ook nog niet echt lang en heb er geen ervaring mee! lijk me wel handig 🙂

 • Dyonne Bakker

  21 juni 2017 at 11:01

  Superhandig en voor die prijs! Ik heb zelf alleen speakers die met Bluetooth werken. Zelf gebruik ik toch liever mijn laptop
  Dyonne Bakker onlangs geplaatst…Healthy snack tip: crackers met HüttenkäseMy Profile

 • Dhini

  21 juni 2017 at 09:55

  Een tijdje geleden heb ik ook toetsenbord bij Action gekocht. Handig als je met tablet werken. Ik kan niet zonder keyboard
  Dhini onlangs geplaatst…Kids : K`NEX 10 model fun building setMy Profile

 • Daphne

  21 juni 2017 at 09:22

  Heel handig, dat geklooi altijd met het schermtoetsenbord..

 • Krystle

  21 juni 2017 at 09:15

  Il wist helemaal niet van het bestaan haha . Zeker handig en dat voor maar 10 euro! Gebruik eigenlijk nooit iets met Bluetooth
  Krystle onlangs geplaatst…Zonder papa & mama op de campingMy Profile

 • femketje

  21 juni 2017 at 09:11

  Oeeh dat lijkt me super handig! Heb zelf alleen wat buiten speakers die op bluetooth werken 🙂
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Neutral Mani.My Profile

 • Nicoleswereld

  21 juni 2017 at 08:01

  Wat zijn ze handig he! Dat ik mijn tablet nog veel gebruikte had ik ook een toetsenbord. Nu gebruik ik liever mijn laptop
  Nicoleswereld onlangs geplaatst…Tastea Limited Edition Ibiza FeelingsMy Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: