Blog post

Small Talk | Mijn plannen voor 2018.

1 januari 2018

Zojuist heb ik de laatste worden van het artikel van vorig jaar getypt en heb ik terug gekeken op het jaar 2017. Vorig jaar klinkt als gisteren, maar het was ook gisteren. Het is tijd om te kijken wat het jaar 2018 voor moois gaat brengen. Wat staat er op de planning en wat wil ik graag bereiken. In de blog van vandaag vertel ik meer over het jaar 2018.

Goede voornemens in 2018? Grapjas.

Als je in dit artikel goede voornemens had verwacht, dan heb je het mis. Ik geloof vanaf vandaag niet meer in goede voornemens, ze werken toch niet en het werkt vaak alleen voor jezelf als smoes om dingen in december wel nog te mogen doen. “Oh, het pak koekjes mag toch leeg, want ik ga lijnen in januari!” of “Ik neem nog een wijntje, want in januari mag het niet meer.” We willen gewoon een compromis met zichzelf én anderen, om het pak koekje en het extra wijntje te verantwoorden. Daarom geen goede voornemens, maar gewoon doelen.

Dan geen voornemens!? Wat is je doel dan?

Mijn doel is misschien niet zo verassend. In het afgelopen jaar ben ik in totaal 22 kg afgevallen en mijn doel was om in totaal minstens 30 kilo af te vallen. Dit betekent dat ik gewoon verder ga met mijn gezonde levensstijl en die laatste 8 kg nog zeker kwijt te raken. Voor de rest heb ik nog geen doelen. Ik zou wel willen gaan sporten, maar ik zal waarschijnlijk nooit echt een sportief type worden. Dus ik ga nu geen beloftes maken, die ik niet nakom!

Wat staat er op de planning?

Er staat nog vrij weinig concreet op de planning. Enkel deze week eigenlijk. Aanstaande vrijdag heb ik afgesproken met vriendinnen van het mbo en zondag heb ik een leuke bloggersmeeting in Utrecht met Blog Boost. Daarnaast organiseren Celine en ik deze week de Nieuwjaarsbloghop, maar meer informatie hierover volgt onder dit blog! In april dit jaar word ik 21 jaar en daarnaast gaan hebben we in juni 2018 een concert van Guus Meeuwis op de planning staan. In de tweede helft van 2018 ga ik stage lopen, maar ik heb tot op heden nog geen stagebedrijf! Gelukkig heb ik nog even tijd.

Nieuwjaarsbloghop!

Zoals ik hierboven al vermeldde! Celine en ik organiseren deze week samen met 33 andere bloggers de Nieuwjaarsbloghop. Een idee waar wij sinds november al mee bezig waren en veel mensen geworven hebben die samen met ons dit leuke evenement wilde organiseren! Iedere dag van de week staan er vijf nieuwe winacties online bij vijf verschillende blogs! Dit betekent dat er 35 verschillende winacties zijn, waar je kans maakt op te gekke prijzen! Mijn winactie komt overigens woensdag online, maar ik houd nog even geheim wat ik ga weggeven! Wil je op te hoogte blijven van alle winacties? Meld je aan voor het Facebook-evenement en blijf op de hoogte! https://www.facebook.com/events/132038284153651/

Wat voor leuks staat er voor jou op de planning in 2018?

 

 

3 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Vorige Volgende
%d bloggers liken dit: