Over Mij

Over het algemeen ben ik slecht in het schrijven van over mij pagina’s. Terwijl schrijven mijn grootste passie is en ik het liefste mijn hele leven zou willen stoppen in het getik met mijn vingers op het toetsenbord. Als ik moet gaan beginnen over wie ik ben, wat ik doe en alle onzin die komt kijken bij het voorstellen van jezelf. Sla ik dicht. Daarom zijn ze ook nooit up-to-date. Ik startte vandaag met typen aan een nieuwe over mij, want de oude was alweer van ruim een jaar geleden en sterk verouderd. We liepen achter de feiten aan. Laten we beginnen.

Mijn naam is Tessa van Verk, 20 jaar oud en ik leef op het prachtige eiland Dordrecht. Ondanks dat ik een eilandbewoner ben leg ik graag verbindingen met anderen als Smart Connector. Ik studeer namelijk Communicatie op Hogeschool Rotterdam en zit in mijn tweede jaar. Ik ben pre-honoursstudente en hoop in het derde jaar het volledige honoursprogramma te mogen volgen. Ik zie mijzelf als een ambitieuze en leergierige jonge vrouw met een brede interesse. Ik vind het ontzettend leuk om te schrijven bijvoorbeeld. Natuurlijk schrijf ik niet alleen blogs, want ik vind het ook leuk om verhalen, korte verhalen, gedichten en motiverende teksten te schrijven. Het kost mij meestal niet heel veel moeite om de woorden op papier te krijgen.

Misschien was de intro van deze pagina wat dramatisch, want het blijkt dat de woorden weer over het papier vloeien. Laat ik nog wat vertellen over de gedachten achter Daily Inception. Op 20 juni 2014 startte ik via blogspot met mijn eigen plekje op het web. Zonder  verstand van bloggen, internet, sociale media en content. Ik vond mijn liefde, overdreven? Nee! Via mijn blog ben ik achter mijn grootste passie gekomen. Het schrijven van content, het halen van doelen en de gezelligheid die bloggen mij brengt. Bloggen en schrijven is oprecht mijn passie.

Als ik zo door gaat wordt deze pagina wel erg lang, dus ik ga maar wat typen over de dingen die je kunt verwachten op mijn blog. In 2017 ben ik namelijk gestart met het veranderen van mijn levensstijl, dit proces heb je kunnen volgen op mijn blog. Ik schrijf daarnaast ook over mijn glutenvrije levensstijl. Ik heb Coeliakie en deze diagnose heb ik gekregen op 25 februari 2015, dit proces is toen ook te volgen geweest op mijn blog. Mijn blog is een weerspiegeling van mijzelf. Ik vind de persoonlijkheid die ik in mijn eigen blog stop belangrijk en ik denk ook dat dit de kracht achter mijn site is. Je vind op Daily Inception persoonlijke blogs, lifestyle blogs, recepten, glutenvrije tips en je volgt mijn proces naar zelfacceptatie.

Stond het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Je mag mij altijd mailen via contact@dailyinception.nl of je kunt mij een berichtje sturen via Sociale Media. Pas op! Ik bijt…