Artikelen over Coeliakie

Informatieve artikelen over coeliakie zijn te vinden in deze sectie.

Coeliakie en een relatie

Hoe is het om een relatie te hebben met iemand die Coeliakie heeft of zijn er speciale dingen waar je rekening mee moet houden? Lees de verschillende blogs over Coeliakie en een relatie.

Diagnose verhalen

Iedereen heeft zjin eigen reden om glutenvrij te eten. Op Dagelijks Glutenvrij lees je meer over de diagnoseverhalen van andere lezers.

Deel jouw diagnoseverhaal

Heb jij ook de diagnose Coeliakie? Of heb jij een andere diagnose/reden waarom een glutenvrij dieet jouw manier is om een gezond leven te kunnen leiden? Op Dagelijks Glutenvrij kun jij jouw diagnoseverhaal delen en een stukje herkenning geven.

2Welkom op Dagelijks Glutenvrij. De plek waar ik, Tessa van Verk, met heel veel plezier de lekkerste artikelen voor jou schrijf! Sinds februari 2015 eet ik volledig glutenvrij, omdat ik Coeliakie hebt.

Op Dagelijks Glutenvrij vind je recepten, tips en de leukste glutenvrije hotspots. En dan denk je misschien.. Glutenvrij? Dat is duur en helemaal niet lekker. Integendeel! Glutenvrij eten kan ook ontzettend lekker zijn en dat bewijs ik graag!

Wil je nog meer exclusieve glutenvrije informatie? Op mijn sociale media en YouTube-kanaal vind je nog veel meer glutenvrije content!

Meer over Tessa van Verk

Heb je een vraag? Ik help je graag!

7 + 9 =