Disclaimer

Copyright

Alle content op Dagelijks Glutenvrij is eigendom van Tessa van Verk en mag niet zonder toestemming worden overgenomen, gekopieerd of worden gebruikt voor commerciële doelstellingen. Hierbij wordt verstaan alle vormen van tekst en beeld die op Dagelijks Glutenvrij tot uiting komen.

Wil je een specifieke sectie, foto of blog gebruiken voor je eigen content, vraag altijd toestemming of je dit mag gebruiken. Hierbij kun je contact opnemen via contact@dagelijksglutenvrij.nl.

Affiliate Links

Deze website maakt gebruik van affiliatie link. Een affiliate link is een link die aan de adverteerder doorgeeft via welke affiliate een verkoop heeft plaatsgevonden. Dit betekent dat ik een klein percentage ontvang wanneer een van mijn bezoekers via deze link iets koopt. Als je iets koopt via deze linkjes ontvang ik een geldbedrag, waarmee ik de onkosten kan betalen voor het beheren van een website en kan investeren om de website te verbeteren.

Samenwerkingen

Deze website gaat regelmatig samenwerkingen aan met merken en bedrijven, die van toepassing zijn op de doelgroep. Het is mogelijk ik tijdens deze samenwerking een vergoeding en/of producten heb ontvangen om het artikel te schrijven. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

[contact-form-7 404 "Not Found"]