Afgelopen weekend werd bekend dat de HEMA een nieuw product heeft toegevoegd aan hun assortiment. Voor de decembercollectie hebben ze namelijk glutenvrije kerstkransjes met amandelschaafsel toegevoegd. Hoe jij aan zo’n pakje glutenvrije kerstkransjes kunt komen en of ze het waard zijn te proberen, dat lees je in de blog van vandaag!

Glutenvrije Kerstkransjes van HEMA

De HEMA scoort wat mij betreft punten dit jaar. In het Sinterklaas assortiment hebben ze glutenvrije kruidnoten opgenomen en in het kerstassortiment nu glutenvrije kerstkransjes. Naar mijn idee interessante ontwikkelingen die ze echt mogen doorzetten tot meer glutenvrije producten in hun (vaste) assortiment. Vanaf deze week zijn de kerstkransjes te koop, maar ik heb begrepen dat ze niet in ieder filiaal verkrijgbaar zijn. Je kunt ze ook eventueel online bestellen, als je ze graag wilt proberen en ze bij jouw filiaal niet verkrijgbaar zijn.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Glutenvrije Kerstkransjes
Glutenvrije Kerstkransjes
Kerstkransjes

Review: Glutenvrije Kerstkransjes HEMA

Natuurlijk willen we nu ook weten hoe ze smaken. Allereerst een aantal feiten op een rijtje. De kerstkransjes kosten per pakje € 2,50 voor 100 gram koekjes. In totaal zitten er in de verpakking 10 koekjes. Een koekje weegt 10 gram en bevat ongeveer 45 kcal. In principe moeten deze koekjes in de winkel verkrijgbaar zijn, maar kleinere filialen krijgen ze misschien niet. Online zijn ze ook te bestellen én dan hoef je het huis niet uit natuurlijk! De koekjes zijn naast glutenvrij, ook lactosevrij (en melkvrij). 

Ingrediënten: suiker, maïszetmeel, teffmeel, palmolie, raapzaadolie, kokosolie, AMANDELEN, water, SCHARRELEI, invertsuikerstroop, zout, emulgatoren E450 E471, rijsmiddel E500, voedingszuur E330, aardappelzetmeel. Bevat mogelijk andere NOTEN,  SOJA, SESAMZAAD, LUPINE

Wat vind ik van de kerstkransjes? Ik ben natuurlijk een echte lekkerbek. De koekjes zijn wat aan de zoete kant, maar ik vind dat erg lekker. Persoonlijk vind ik dit een van de lekkerdere glutenvrije kerstkransjes die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik ben positief verrast en ik zal zeker nog een pakje kopen voor de kerstdagen. 

 

Heb jij deze kerstkransjes al geprobeerd?

Glutenvrije Kerst

Of het nu je eerste of de zoveelste glutenvrije kerst is. Het blijft ieder jaar een zoektocht naar iets nieuws of iets vernieuwends. Op deze pagina vind je alle tips en recepten rondom de kerstdagen.

%d bloggers liken dit: