Glutenvrije en vegan sinterklaasproducten van bonvita

Glutenvrije sinterklaasproducten

Sinterklaas moet een feestdag zijn voor alle kinderen én volwassen. De magie van Sint en Piet door de ogen van jonge kinderen, dat is gewoon prachtig. Gelukkig zijn er steeds mee glutenvrije sinterklaasproducten, maar er zijn natuurlijk ook mensen met meerdere voedselintoleranties of allergieën. Of ze eten veganistisch. Sinterklaas moet leuk zijn voor iedereen! In de blog van vandaag vertel ik meer over de glutenvrije en vegan sinterklaasproducten van Bonvita.

Update: 25 oktober 2023

Ongeveer twee jaar geleden maakte ik kennis met de producten van Bonvita. Ik heb dit pakketje gekregen om erover te schrijven op mijn blog. Zo heb je overzichtelijk alle informatie bij elkaar. Eerder deze maand schreef ik een artikel over de sinterklaasproducten van de Albert Heijn. Daar werd enthousiast op gereageerd en dat geeft mij weer nieuwe energie om verder te gaan met de blogs. Leuk dat jullie alle informatie zo waarderen! In de blog van vandaag ga ik specifiek in op de glutenvrije en vegan sinterklaasproducten van Bonvita.

Glutenvrije en vegan chocoladeletters

Het is alweer langer dan 5 jaar geleden dat ik mijn eerste vegan chocolade heb geproefd. En eerlijk, dat was echt niet te eten… Bij het schrijven van deze blog moest ik daar even aan terug denken. Wat is er veel veranderd in de afgelopen jaren. Er zijn steeds meer plantaardige opties bijgekomen en helaas zijn de meeste daarvan niet glutenvrij. Chocola is natuurlijk zo’n product waar je geen gluten in wil hebben (ook als je geen Coeliakie hebt – oké, bij chocola met biscuit – maar je begrijpt mijn punt). 

Van Bonvita kreeg ik twee chocolade letters én chocolade sinterklaasjes. Alle drie de producten zijn glutenvrij en vegan, dus bevatten geen melk en ei. Hierdoor wordt Sinterklaas voor iedereen een feestje. De witte chocoladeletter is burgemeester gemaakt door mijn vriend, want die vond ik zelf iets minder lekker – hij was er helemaal weg van! De chocoladeletter met pralinesmaak heeft mijn hart veroverd. Wat heerlijk! De chocolademannetjes waren gewoon lekker. Pure chocolade, niets mis mee.

Glutenvrije sinterklaasproducten
*Advertentie*

 

Artikel gaat verder onder de advertentie

*Advertentie*

Glutenvrije sinterklaasproducten

Glutenvrije en vegan krudnoten

Vorig jaar was het een rampzalig glutenvrij kruidnoten jaar. Alles leek hetzelfde én volgens een artikel van MissGlutenvrij bleek dat ook te kloppen! Dit jaar heb ik nog maar twee verschillende soorten geprobeerd (AH & Bonvita) en er zit wel degelijk verschil in! Het allerlekkerste blijft natuurlijk om de kruidnoten zelf te bakken, maar daar heb ik meestal geen tijd meer voor. Ik kies er dan liever voor om een gevulde speculaas te bakken.

De glutenvrije en vegan kruidnoten van Bonvita vond ik erg lekker! Ze waren krokant, maar niet te hard. Je eet een zakje zo leeg én dat is erg gevaarlijk. Ik vind het jammer dat Bonvita geen chocoladekruidnoten heeft, want dat is mijn lievelings, maar beter iets dan niets. 

 

 

Waar koop je de glutenvrije en vegan sinterklaasproducten van Bonvita?

Super fijn! Je kunt op veel verschillende plekken terecht voor de glutenvrije en vegan sinterklaasproducten van Bonvita. Je bestelt ze via de Albert Heijn, GlutenvrijeWebshop, drogist.nl of via de webshop van Bonvita. Hieronder vind je nog een overzicht van alle producten! Zo is er ook nog een pure en een ‘melk’ variant en zijn de sinterklaasjes verkrijgbaar in een kleine en een grote verpakking!

*Advertentie*

Artikel gaat verder onder de advertentie

*Advertentie*

Glutenvrije Kruidnoten

Uitgelicht

Glutenvrije Sinterklaas

Sinterklaas brengt gezelligheid, cadeaus en vooral heerlijk eten met zich mee. Maar wat als je een glutenvrij dieet volgt? Een glutenvrij dieet mag geen obstakel zijn voor het volop genieten van deze feestelijke tijd. Daarom heb ik in de afgelopen jaren glutenvrije recepten en handige tips verzameld, zodat jouw Sinterklaas net zo smaakvol kan zijn als altijd.