Vorige week bracht ik een bezoekje aan Baker and Moore in Rotterdam. Voor een speciale gelegenheid dit keer, want Baker and Moore presenteerde op donderdag 28 maart 2018 ‘s middags haar nieuwe seizoenskaart voor bloggers uit de regio. Baker and Moore is een bekende glutenvrije hotspot uit Rotterdam en je kunt er naar zeggen overheerlijk glutenvrij high teaën. Over mijn glutenvrije ervaringen tijdens dit event, vertel ik graag meer over in de blog van vandaag.Ik was de enige blogger die glutenvrij moest eten van de groep, daarnaast heeft Baker and Moore ook een groot vegetarisch en veganistisch aanbod. Juist, omdat ik de enige glutenvrije van de dag was, had ik een kleine voorkeursbehandeling! Ik mocht namelijk de keuken in om uitgebreid toe te kijken, hoe mijn broodje op maat glutenvrij gemaakt werd.

Glutenvrij bij Baker and Moore

Ze hebben bij het restaurant standaard glutenvrije broodjes op voorraad. Alle ingrediënten liggen in bakken naast elkaar en de kans op kruisbesmetting groot was. Daarom vragen ze altijd of je een intolerantie of een allergie hebt, bij het bestellen van een glutenvrije lunch. Voor een glutenvrije lunch maken ze namelijk nieuwe verpakkingen open, om de kruisbesmetting zo klein mogelijk te houden.

In de keuken mocht ik zelf kiezen wat ik graag wilde op mijn broodje. Ik koos voor een broodje met pesto, witte kaas, seranoham, pijnboompitten en oude kaas. Een heerlijke combinatie, waar ik zelf nooit zo snel voor kies. Zoals mijn vaste lezers weten eet ik het liefste warme geitenkaas, de hele dag door.

Er waren twee toetjes bij het event. Na het eerste toetje zat ik zo vol, dat ik de tweede heb overgeslagen. In de eerste ronde waren er hapjes van Rose & Vanilla en Sue Food. Ik kreeg een kokos & citroentaartje van Rose & Vanilla. Ontzettend lekker, want ik ben dol op Lemon Curd.  Het taartje is biologisch, glutenvrij en lactosevrij!

Het tweede toetje was echt Cookie Dough van Bakers Dough, het zusje van Baker and Moore. Ze hebben glutenvrije cookie dough die ik zeker binnenkort eens wil gaan proeven!

Vanaf vandaag 4 april 2018 heeft Bakers and Moore een nieuw seizoenskaart. Bekijk deze en alle andere mogelijkheden op hun website!

Ben jij al wel eens bij Baker and Moore geweest?

%d bloggers liken dit: