In de laatste week van juni 2021 zijn wij op vakantie geweest in Gelderland. In Heelsum om precies te zijn. Op de dinsdagavond van onze vakantie hebben wij genoten van een glutenvrije pannenkoek bij de Oude Herbergh in Oosterbeek. De dag ervoor waren we met de bus langs gereden en we kwamen een aantal reviews tegen over het feit dat ze glutenvrije opties serveren. Na een belletje hebben we direct gereserveerd en deze dag gecombineerd met het Airborne museum. In de blog van vandaag vertel ik meer over de Oude Herbergh in Oosterbeek. 

De Oude Herbergh in Oosterbeek

De Oude Herbergh bestaat sinds 2005 en ligt centraal gelegen in het dorp Oosterbeek. Naast een restaurant is het ook een Bed & Breakfast. We zijn erachter gekomen dat ze ook glutenvrije ontbijt opties kunnen aanbieden, dus wij weten al waar ons volgende reisje naartoe gaat! In de herfst willen we graag nog een weekendje weg boeken en onze voorkeur gaat naar deze B&B, maar dat komt later. Het restaurant heeft verschillende glutenvrije opties. Naast glutenvrije pannenkoeken bieden ze ook salades, vlees/visgerechten en hebben de glutenvrij brood. De kok en het personeel is goed op de hoogte van het glutenvrije dieet. Ze zijn vooral heel nuchter, wat past bij onze eigen glutenvrije stijl. Glutenvrij serveren? Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Fijn die flexibiliteit.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

De Oude Herbergh
IJsje eten bij de Oude Herbergh in Oosterbeek

Een glutenvrije pannenkoek bij de Oude Herbergh in Oosterbeek

Als echte pannenkoekenfans bestelden mijn vriend en ik natuurlijk een pannenkoek. Wij maken altijd hele orginiele keuzes als het om pannenkoeken gaat. Daarom hadden wij allebei een pannenkoek met spek en kaas. Dit vinden wij gewoon ontzettend lekker. Overigens kwam er bij iemand ook een pannenkoek met brie en walnoten voorbij, dat zag er ook wel erg lekker uit. Wij zijn ontzettend fan van deze glutenvrije hotspot en komen hier vast nog een keertje terug!

Wat is jouw favoriete topping op een pannenkoek?