Ik ben altijd blij als ik weer een positieve ervaring heb bij een restaurant, maar deze was wel heel speciaal. Heerlijk genieten van onbezorgd glutenvrije eten en een mooi uitzicht? Vandaag vertel ik meer over De Pier Pannenkoeken in Scheveningen.

Twee weken geleden sprak ik samen met een vriendinnetje uit Almere af in Den Haag en Scheveningen. We wilde graag een hapje eten in Scheveningen, want dat vinden we gewoon heel gezellig. Eerlijk gezegd was het even zoeken naar een geschikte plek. Mijn afspraak eet namelijk vegetarisch en ik wilde voor haar een goed aanbod. We kwamen uiteindelijk terecht op De Pier!

De Pier Pannenkoeken in Scheveningen

De Pier Pannenkoeken doet zijn naam ter ere! Het is namelijk letterlijk op de pier en dan bedoel ik gewoon een compleet gedeelte van een pier. Je begrijpt hopelijk een klein beetje wat ik bedoel.. Je hebt in ieder geval een prachtig uitzicht over de Noordzee en de woeste zee. Er is in ieder geval genoeg te bekijken.

De Pier Pannenkoeken heeft een uitgebreide kaart met pannenkoeken. Van een simpele pannenkoek met poedersuiker, tot een hartige pannenkoek met groentes. Er is voor iedere pannenkoekliefhebber wel een geschikte pannenkoek! Anders hebben ze nog wel andere mogelijkheden, maar daar weet ik de allergeneninformatie niet van. Het heet natuurlijk De Pier Pannenkoeken! Dan ga je natuurlijk voor de pannenkoeken..

De Pier Pannenkoeken in Scheveningen vertelde online op hun website niet heel veel over hun allergeneninformatie. Ik was toch erg nieuwsgierig en belde hun op om te vragen naar de mogelijkheden. Zo kwam ik er dus achter dat ze gewoon heerlijke glutenvrije pannenkoeken serveren! Ze maken deze in een schone aparte pan en ook met het uitserveren gaat het ontzettend netjes. Het glutenvrije pannenkoekmeel zit standaard in het assortiment en reserveren is alleen nodig tijdens echte drukke dagen. Ik heb heerlijk genoten van een glutenvrije pannenkoeken met spek en kaas. Mijn afspraak van die dag heeft genoten van een ‘gewone’ pannenkoek met aardbeien, poedersuiker en slagroom.

Welke glutenvrije aanraders heb jij voor Scheveningen?

Glutenvrij op Pad

Op zoek naar een glutenvrije hotspot? Ik neem je graag mee naar alle plekken waar ik met veel succes glutenvrij heb gegeten! Uiteten gaan is en blijft altijd lastig met een glutenintolerantie, maar het is zeker niet onmogelijk. Let op! Ook restaurants kunnen fouten maken. Het zijn tenslotte mensen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je dieet!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *