Een foodtruck-festival. Het lijkt voor een glutenvrije foodie bijna onmogelijk te bezoeken. Lepeltje Lepeltje Dordrecht vindt dit jaar weer plaats tijdens het hemelvaartsweekend in het Weizigtpark. Dit jaar wilde ik er ook graag naartoe, maar ik wilde wel graag weten waaruit ik allemaal keuze had. Eerlijk gezegd was ik al blij geweest als één foodtruck een glutenvrij aanbod had. Het tegendeel bleek waar te zijn en met trots presenteer ik vandaag het glutenvrije overzicht van Lepeltje Lepeltje Dordrecht.

Ik heb alle foodtruck-eigenaren die aanwezig zijn tijdens Lepeltje Lepeltje Dordrecht e-mailcontact gehad en gevraagd naar hun glutenvrije mogelijkheden. Alle gerechten die hieronder zijn besproken zijn van nature glutenvrij, maar er is altijd kans op kruisbesmetting. Bespreek bij twijfel altijd met de foodtruck-eigenaar de mogelijkheden en kies iets anders als je toch twijfelt.

Lepeltje Lepeltje Dordrecht

Lepeltje Lepeltje Dordrecht vindt dit jaar plaats van donderdag 10 mei 2018 tot en met zondag 13 mei 2018. Het valt dit jaar zowel met Hemelvaartsdag en Moederdag samen. Het evenement staat in het teken van gezelligheid, eten, muziek, mooie-dingen-markt en leuke activiteiten voor de kinderen. Het festivalterrein is gratis te betreden, maar eigen eten meenemen mag helaas niet. Het festival werkt met muntjes en een herbruikbare beker. Het belooft een culinair en gezellig weekend te worden in het Weizigtpark. Bij de volgende foodtrucks kun je terecht voor je glutenvrij hap!

Bron: Hieper de pieper

Hieper de Pieper

Overheerlijk genieten van verse friet en biologische mayonaise? Bij de foodtruck ‘Hieper de Pieper’ haal je een lekkere glutenvrije puntzak verse friet met echte glutenvrije bionaise!

Monsieur Saucisson

Trek in iets hartigs? Bij ‘Monsieur Saucisson’ kun je overheerlijk genieten van droge mediterraanse worsten. Je kunt ook genieten van de worsten van Monsieur Saucisson in de Markthal van Rotterdam. Alle worsten zijn glutenvrij. Lekker bij de wijn of natuurlijk gewoon bij een frisse cola!

Smooth

Voor alle gezonde vitamines ga je op Lepeltje Lepeltje langs ‘Smooth’. Deze foodtruck verkoopt zijn vitaminietjes niet alleen op Lepeltje Lepeltje in Dordrecht, maar ook in hun hippe restaurant op de Vistraat in Dordrecht. De smoothies en smoothiesbowls zijn zowel gluten- als lactosevrij!

Tacos Los Amigo’s

Pak je sombrero maar uit de kast, want deze foodtruck neemt je mee naar Mexico! Bij Tacos Los Amigo’s geniet je van heerlijke glutenvrije taco’s gevuld met overheerlijke pulled porc of pittige zachte chorizo met aardappel of spannende cactus bladeren en witte kaas. Zowel de tacoschelp als de topping is glutenvrij. De nachos met verse guacamole zijn ook glutenvrij!

Today’s Special

Bij Today’s Special haal je een Tortilla Special. Today’s Special verkoopt voornamelijk platbroden, maar vertelt netjes en gescheiden te werken.

Helaas heb ik niet van alle foodtruck-eigenaren binnen een week een antwoord ontvangen. Verkoop je ook glutenvrij in je foodtruck op Lepeltje Lepeltje en sta je niet op de lijst? Mail dan naar contact@dailyinception.nl,. 

Meer glutenvrij in Dordrecht?

Ga jij in het Hemelvaartsweekend naar Lepeltje Lepeltje in Dordrecht?

*Uitgelichte afbeelding ontvangen vanuit perskit Lepeltje-Lepeltje
%d bloggers liken dit: