Er zijn in Rotterdam ontzettend veel glutenvrije hotspots te ontdekken. Een glutenvrij bezoek aan Rotterdam kan niet zonder een bezoek aan SUE. Waarom deze plek in Rotterdam een bezoekje waard is, lees je in de blog van vandaag!

Heel toevallig had ik nog een bon liggen voor een gratis gebakje van SUE in Rotterdam. Deze had ik gekregen bij een foodbloggersevent van Baker’s and More in Rotterdam. Samen met Emma van Luxelifelover ging ik deze keer naar SUE om lekkere gebakjes uit te proberen.

Glutenvrije gebakjes van SUE in Rotterdam

Vlakbij het drukke stadscentrum van Rotterdam vind je op de Karel Doormanstraat het filiaal van SUE. Misschien heb je al eens een gebakje gegeten van SUE, want er zijn al redelijk wat verkooppunten in Nederland te vinden. SUE maakt prachtige taartjes die vrij zijn van gluten, melk, lactose, suiker en eieren. Verantwoord snoepen zonder suiker. Ik wilde al een tijdje langs SUE gaan, maar het was er nog niet eerder van gekomen. Nu ik de taartjes heb gezien en geproefd, denk ik zomaar dat ik hier wel vaker langs zal gaan.

Wij kozen ieder  een taartje uit en hebben deze vervolgens ook door tweeën gesneden. Aan de linkerkant staat het Citrus taartje. Dit is een taartje met limoen, citroen en sinaasappelsmaak. Erg fris, zonder een overheersende smaak. Aan de rechterkant staat het Bounty taartje. Deze is gemaakt met kokos en pure chocolade. Deze vond ik ook erg lekker. Er waren op dat moment al 15 verschillende smaken die in de vitrine stonden te pronken en de keuze was ontzettend moeilijk. Zo waren er ook smaken zoals Sticky Toffee en Apple Crumble.. Teveel smaken om uit te kiezen!

Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk langs deze hotspot in Rotterdam ben geweest. De taartjes zijn verslavend lekker en ik begrijp nu waarom er redelijk wat verkooppunten in Nederland zijn.

Meer glutenvrij in Rotterdam?

Welke smaak wil jij graag proeven?