Vorige week woensdag ging ik met de trein naar Utrecht om af te spreken met Celine. We wonen best een eindje van elkaar vandaan en proberen toch wel eens af te spreken. Een lekkere lunch hoort natuurlijk ook bij een dagje weg en daarom gingen wij lunchen bij Teds All Day Brunch in Utrecht.

In Utrecht heb je ontzettend veel cafés en restaurantjes die tegenwoordig glutenvrij serveren. Wij kozen woensdag voor Teds All Day Brunch, omdat het concept van toast mij erg aansprak.

Teds All Day Brunch in Utrecht

Ik zou Teds All Day Brunch in Utrecht beschouwen als een echt huiskamer café. Het is klein, knus en heeft een super leuke trendy inrichting. Op de kaart geven ze al aan dat ze glutenvrij brood in huis hebben en dat het even nagevraagd moet worden bij de ober. Er wordt vervolgens zorgvuldig met de bestelling omgegaan als je het even vraagt.

Ik bestelde de toast met geitenkaas, honing, avocado en peer. De avocado heb ik eraf gevraagd, omdat ik avocado niets vind toevoegen aan mijn eten. (Echt.. Ik vind het echt overrated!) Gelukkig was dit geen probleem natuurlijk. Ik had van tevoren gebeld om te reserveren. Dit was maar goed ook, omdat het best wel druk was toen wij arriveerde. Een klein nadeel als je glutenvrij eet en je gaat samen eten met iemand die wel gluten eet zijn de kleine tafeltjes. Je eet natuurlijk geroosterd brood en dit kruimelt ontzettend. Celine was ook heel voorzichtig aan het snijden om maar niet te kruimelen… Dat is wel iets om over na te denken.

Teds All Day Brunch vind je in Utrecht op de Lichte Gaard 8. Dit is vlakbij de domtoren en lekker centraal in de binnenstad van Utrecht. Bekijk de website van Teds voor de menukaart.

Meer glutenvrij in Utrecht?

Waar ga jij graag eten in Utrecht