Vorige maand ging ik met een goede vriendin een hapje eten. Lekker en glutenvrij eten bij een restaurant gaat helaas niet altijd goed, daarom is het belangrijk om je vaste adressen te hebben waar het wel altijd goed gaat. Het was alweer een tijdje geleden dat ik hier ben wezen eten, maar de laatste keer had ik hier een glutenvrije pizza op. Vandaag vertel ik meer over het restaurant Villa Augustus in Dordrecht.

Restaurant Villa Augustus

Villa Augustus is een restaurant net buiten het centrum van Dordrecht. Het is een unieke verschijning met een ruimte vol verschillende tafels en stoelen die het uiterlijk een gezellig interieur geeft. Bij het restaurant zit ook een hotel en een grote moestuin. Het restaurant maakt gebruik van deze moestuin en veel van de producten komen daardoor uit eigen tuin én biologisch.

Tijdens het eten heb ik heerlijk genoten van een glutenvrije pizza Margaritha. Ik vind namelijk een neutrale pizza het lekkerste óf een pizza met salami, dat vind ik altijd ook erg lekker. Als toetje heb ik gesmuld van de chocoladetaart, die natuurlijk ook glutenvrij is. Wil je een kijkje nemen op de menukaart? Klik dan op deze link. Als je aangeeft bij reservering dat je glutenvrij eet, krijg je bij tafelbediening ook direct de glutenvrije kaart. Dat vind ik altijd prettig, omdat ik altijd moet vragen naar de allergenenkaart, terwijl ik altijd aangeef bij reservering dat ik glutenvrij moet eten. Bekijk ook eens het restaurant overzicht van Daily Inception, die gevuld is met eigen ervaringen van restaurant bezoeken.

Wat is jouw favoriete pizza?