Vorige maand ging ik met een goede vriendin een hapje eten. Lekker en glutenvrij eten bij een restaurant gaat helaas niet altijd goed, daarom is het belangrijk om je vaste adressen te hebben waar het wel altijd goed gaat. Het was alweer een tijdje geleden dat ik hier ben wezen eten, maar de laatste keer had ik hier een glutenvrije pizza op. Vandaag vertel ik meer over het restaurant Villa Augustus in Dordrecht.

Restaurant Villa Augustus in Dordrecht

Villa Augustus is een restaurant net buiten het centrum van Dordrecht. Het restaurant is een unieke verschijning. De ruimte staat vol verschillende tafels en stoelen die het interieur een gezellig sfeer geeft. Bij het restaurant zit ook een hotel, een feestlocatie en een grote moestuin. Het restaurant maakt gebruik van deze moestuin en veel van de producten komen daardoor uit eigen tuin én biologisch. Het restaurant is ook vlakbij de bioscoop van Dordrecht, om je avondje compleet te maken.

Tijdens het eten heb ik heerlijk genoten van een glutenvrije pizza Margaritha. Ik vind namelijk een neutrale pizza het lekkerste óf een pizza met salami, dat vind ik altijd ook erg lekker. Als toetje heb ik gesmuld van de chocoladetaart, die natuurlijk ook glutenvrij is. Wil je een kijkje nemen op de menukaart? Klik dan op deze link. Als je aangeeft bij reservering dat je glutenvrij eet, krijg je bij tafelbediening ook direct de glutenvrije kaart. Dat vind ik altijd prettig, omdat ik altijd moet vragen naar de allergenenkaart, terwijl ik altijd aangeef bij reservering dat ik glutenvrij moet eten. 

Wat is jouw favoriete pizza? 

Glutenvrij Dordrecht

Mijn stad is Dordrecht. Ik ben er geboren en opgegroeid. De kans is groot dat ik hier over een aantal jaar nog steeds woon of misschien trek ik de wereld over. Dat weet je natuurlijk nooit precies te vertellen. Mijn nieuwe missie is om mijn stad binnenstebuiten te keren. Op zoek te gaan naar de lekkerste plekken waar je glutenvrij kunt eten. Waar een wil is, is een weg!

%d bloggers liken dit: