Vandaag is het 31 oktober! Voor veel mensen is het vandaag Halloween, maar voor mij is het gewoon woensdag.. De einde van de maand betekent ook een einde van de Maand van de Appel op Dagelijks Glutenvrij. Er kwam twee keer per week een lekker recept met appel voorbij. In de blog van vandaag staan alle 9 glutenvrije recepten met appel nog even op een rij!

In de maand oktober 2018 was het de ‘Maand van de Appel’. Het is namelijk het begin van de herfst en het appelseizoen. Met appels kun je ontzettend veel kanten op. Van zoet naar hartig, van ontbijt naar diner. En lekker voor iedereen, behalve de mensen met een appelallergie, natuurlijk!

9x glutenvrije recepten met appel

Er zijn zoveel lekkere recepten de afgelopen maand langs gekomen! De grootste favoriet bij jullie was de glutenvrije appelcake met room! Deze vond ik zelf ook erg lekker en was overigens een variant op de zomerversie met perzik! Het recept wat het minst gelezen is, is de glutenvrije ovenschotel met spruitjes. Terwijl dit zo’n heerlijke avondmaal is! Alle negen recepten staan hieronder in een rij!

Glutenvrije appelcake met room

Glutenvrije appeltaart met amandelspijs

Glutenvrije Mugcake met appel

Glutenvrije Appelkoek

Glutenvrije Appelmoes
Glutenvrije pannenkoeken met warme appel
Hete Bliksem (Glutenvrij)
Spruitjesovenschotel (Vegetarisch)
Glutenvrije Toast met appel en geitenkaas

Bonus:
Warme Appel
Witlofsalade met appel
Kwark met warme appel

Heb jij een van deze recepten geprobeerd? Of een ander recept van Dagelijks Glutenvrij? Stuur deze dan op naar contact@dagelijksglutenvrij.nl of via een privéberichtje op de Facebookpagina!

%d bloggers liken dit: