Je bent er fan van of je bent het niet. De airfryer. In veel keukens is hij niet meer weg te denken, terwijl hij er bij anderen echt niet in komt. In de blog van vandaag deel ik graag deze glutenvrije frikandel van de Diepvriesspecialist voor in de airfryer.

Op Dagelijks Glutenvrij deel ik regelmatig tips en recepten voor in de airfryer. Op de pagina ‘Glutenvrij op de Airfryer‘ vind je tips, zoals: zoete aardappelfriet en glutenvrije kroketten uit de airfryer. De airfryer staat bij ons regelmatig op het aanrecht. Wij hebben ondertussen onze tweede airfryer moeten aangeschaffen, aangezien de eerste na 7 jaar intensief gebruik kapot is gegaan. Wij hebben nu een Phillips Airfryer XL. Een slagje groter dan we hadden, maar wel erg fijn!

Glutenvrije frikandel uit de airfryer

Als je glutenvrij eet, dan weet je dat het een zoektocht is om een glutenvrije frikandel te vinden. De reguliere snackmerken hebben geen glutenvrije productlijnen en dat is natuurlijk best jammer. Gelukkig zijn er wel een aantal glutenvrije alternatieven te vinden. Een van mijn favoriete frikandellen zijn die van de Diepvriesspecialist. En een klein gelukje… Deze kan perfect in de airfryer.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Glutenvrije grillworst
Glutenvrije grillworst
Glutenvrije grillworst

Review: Hoe smaakt de glutenvrije frikandel?

De glutenvrije frikandel van de Diepvriesspecialist van Rijsingen is te koop bij de supermarkt Jumbo in Nederland. De frikandellen zijn per vijf verpakt en kosten samen € 3,59. Naar mijn idee hebben ze de prijs recent omhoog gegooid, want in mijn beleving waren ze onder de € 3,–, maar ik kan het mis hebben. 

De frikandellen gaan ongeveer 8 minuten op 180 graden in de airfryer. Als je ze langer erin laat, dan barsten ze snel open. Het zijn wel bleekscheten. De frikandellen worden nu eenmaal niet zo aantrekkelijk bruin, als in de frituur. 

De smaak van de frikandel is erg lekker. Mijn moeder vind ze persoonlijk lekkerder dan de ‘glutenvolle’ frikandel. Ik ben gewoon blij met een smaakvol alternatief.

Wat vind jij de lekkerste glutenvrije frikandellen?

Glutenvrije Airfryer

Ben jij op zoek naar de lekkerste glutenvrije tips uit de airfryer? Op deze pagina vind je alle airfryer tips.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *