De echte zomerdagen zijn begonnen! Natuurlijk hebben we al veel van de zomerse temperaturen kunnen genieten, maar het is toch echt pas juli. De zomervakantie ziet er voor veel mensen dit jaar anders uit dan ze hadden verwacht. Of je nu op vakantie gaat of niet, we maken er het allerbeste van. In de blog van vandaag heb ik een lekkere glutenvrije tip voor de zomeravonden bij de borrel, namelijk deze glutenvrije grillworst.

Vandaag heb ik weer nieuwe glutenvrije tip uit een van de nieuwe rubrieken. In deze rubriek deel ik regelmatig lekkere tips, producten en recepten speciaal voor in de airfryer. In het vorige artikel schreef ik over zoete aardappelfriet en hoe je deze het beste kunt bereiden in de airfyer. Wij hebben nu ongeveer vijf jaar een airfryer in gebruik en de airfryer is niet meer uit ons huishouden weg te denken!

Glutenvrije grillworst uit de airfryer

Een paar maanden geleden hebben wij de grillworst van de Lidl ontdekt. Nja, eerlijk gezegd heeft mijn vriend deze een keertje meegenomen. Het is een artikel dat vast in het assortiment van de Lidl zit en is ook regelmatig te vinden met een afgeprijste sticker. In ieder geval bij onze supermarkt. Er wordt geadviseerd om de worst voor consumptie op te warmen in de oven. En alles wat in de oven kan, dat kan natuurlijk in de airfryer!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Glutenvrije grillworst
Glutenvrije grillworst
Glutenvrije grillworst

Ik heb precies de bereiding gevolgd, zoals op de verpakking werd aangegeven. De airfryer voorverwarmd op 150 graden en vervolgens 15 minuten in de airfryer. De glutenvrije grillworst van de lidl heeft een lekkere kruidige korst en een smeuiige binnenkant. Het is een ontzettende lekkere borrelhapje op een zonnige avond met een lekker drankje erbij. Deze glutenvrije grillworst is te koop bij de Lidl in Nederland en kost meestal rond de € 1,99! 

 

Waar gebruik jij de airfyer allemaal voor?

Glutenvrij in de Airfryer

Ben jij op zoek naar de lekkerste glutenvrije tips uit de airfryer? Op deze pagina vind je alle airfryer tips.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: