Sinds wij een Airfryer hebben aangeschaft is hij niet meer in ons huishouden te missen. Wij gebruiken hem voor alles wat er in kan. Ik piep regelmatig mijn broodjes erin op en we bakken er frietjes en aardappeltjes in. Maar er kan natuurlijk veel meer en daarom deel ik 3 van mijn favorieten glutenvrije hapjes uit de airfryer!

Runder gehaktballetjes Hollands – Albert Heijn

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze gehaktballetjes zijn overheerlijk voor in de Airfryer. Wanneer je even geen tijd hebt om zelf gehaktballetjes te draaien. Niet alleen lekker voor bij het avondeten, maar ook op een broodje of bij de borrel zijn deze balletje lekker en snel klaar!

De gehaktballetjes hoeven slechts 10 minuten op 180°C in de Airfryer. De balletjes zijn glutenvrij! Voor de overige ingrediënten klik dan op deze link. gehakballetjes AH (2)

 

Wereldse Burger Spaans (Mexicano’s) – JUMBO

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze Wereldse burger Spaans smaakt ongeveer als een Mexicano! Daarom eten wij deze graag bij frietjes. De Mexicano’s van de Diepvriesspecialist vind ik niet zo lekker en behoorlijk prijzig! Deze is betaalbaar en ontzettend lekker, een beetje pikant, zoals een ‘Mexicano’ hoort te zijn.

Deze Wereldse burger Spaans kan perfect in de Airfryer op 180°C, binnen 9-10 minuten zijn ze gaar. De burgers zijn glutenvrij. Voor de overige ingrediënten klik hieronder op het plaatje om hem uit te vergroten.  Wereldse burger Spaans (2)

 

GRILWORST KIT – HEMA

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Grillworst is één van die producten die je als Coeliaak moeilijker kan eten.. Dus waarom niet zelf maken? Bij veel filialen van de Hema verkopen ze in de vitrine deze Grillworstkits met daarin een grillworst naturel en een grillworst met kaas. Lekker bij het avondeten of bij de borrel!

TIP: Gebruik niet het gehele kruidenzakje voor de worst. Je hebt maar een half zakje per worst nodig, anders wordt hij erg zout. Er zitten 2 zakjes in, maar je hebt echt maar een half zakje met worst nodig.

De grillworst gaat ongeveer 15 minuten in de Airfryer op 180°C. Wij vinden hem erg lekker als die nog warm is, want eigenlijk is die zo lekker dat het worstje de tijd niet krijg om af te koelen! Voor de overige ingrediënten klik hieronder op het plaatje om hem uit te vergroten.

Grilworst HEMA (2)

Dit waren drie van mijn favorieten! Heb jij een Airfryer en wat bak jij graag in de Airfryer?