Wanneer je onderweg bent is het altijd makkelijk om iets in je tas te hebben zitten voor het geval je trek krijgt. Ik ben altijd op zoek naar variatie, want op een gegeven moment ben je de standaard repen een beetje zat. Vandaag wil je graag deze glutenvrije tip met jullie. In het artikel van vandaag lees je meer over de Biscuit Breaks van Nairns Glutenfree!

Aan het begin van de zomervakantie heb ik een pakketje ontvangen met glutenvrije lekkernijen van de Glutenvrijemarkt.com. Deze Biscuit Breaks Chunky van Nairns zat ook in de pakket. Ik wilde dit product graag met jullie delen!

Biscuit Breaks van Nairns Glutenfree

Ik ben dol op tussendoortjes die verpakt zijn in een meeneem verpakking. In een doosje van Nairns Glutenfree Biscuit Breaks zitten vier verpakkingen met drie koeken per zakje. Het haverkoeken zijn gemaakt van glutenvrije volkorenhaver. Ik heb de koeken geproefd in de smaak haver, blauwe bessen en framboos. De koeken zijn glutenvrije, lactosevrij en eivrij. Ze kunnen wel sporen bevatten van melk en noten.

Mijn mening:

Persoonlijk vind ik de koeken erg lekker. Ze zijn goed vullend en erg smaakvol. Ik vind de frambozenstukjes en de rozijnen erg lekker in het product. De prijs is ook te doen. Ze zijn te bestellen bij de Glutenvrijemarkt.com voor € 2,99. Daarnaast zijn de koeken ook in meerdere smaken te koop. Zo verkoop de Glutenvrijemarkt.com de smaken ‘haver, pure chocolade en kokos‘ en de smaak ‘Haver, gember‘. In totaal zijn er zes verschillende smaken, maar de overige drie smaken zijn nog niet te koop via de Glutenvrijemarkt.com.

Nairns is een glutenvrije merk dat officieel afkomstig is uit Schotland. Ze verkopen naast deze Biscuit Breaks ook glutenvrije crackertjes, havermout en muesli.

Meer handige tussendoortjes voor onderweg?

Ken jij deze Biscuit Breaks al van Nairns Glutenfree?