Ben jij ook zo dol op Italiaans eten? De komende twee weken staat op Dagelijks Glutenvrij in het teken van de glutenvrije Italiaanse keuken. Lekkere recepten, tips en hotspots komen voorbij met natuurlijk allemaal een Italiaans tintje. Vandaag heb ik een unboxing video voor jullie. Ik heb namelijk glutenvrije diepvriesproducten ontvangen van Italian Market.

Italian Market is een webshop met speciale glutenvrije producten. In de webshop vind je heel veel verschillende producten. Bekende Italiaanse producten, zoals pizza’s, pasta’s en Italiaans brood. Ze verkopen ook onbekende producten, zoals cannoli en arrancini. Deze producten kun je nog niet echt glutenvrij krijgen in Nederland. Italian Market brengt ze op de Nederlandse markt.

Glutenvrije diepvriesproducten van Italian Market

Italian Market hebben veel verschillende producten in hun webshop en een groeiend assortiment. Naast ‘droge’ producten hebben ze ook een assortiment aan glutenvrije diepvriesproducten. Handig! De glutenvrije diepvriesproducten kunnen gewoon bij jou thuis worden bezorgd. Je moet natuurlijk wel thuis zijn om de bezorging te accepteren, want bij de buren ontdooid het natuurlijk direct!

Kun je de video niet zien? Klik op deze link om de video op YouTube te bekijken. Vergeet niet om te abonneren op mijn YouTube-kanaal voor nog meer video’s!

Glutenvrije diepvriesproducten
Glutenvrije diepvriesproducten
Glutenvrije diepvriesproducten

Welke glutenvrije diepvriesproducten zaten er in het pakket?

Het pakket was goed gevuld met allerlei lekkere glutenvrije diepvriesproducten. In de video heb ik alle producten al even laten zien, maar wat zat er allemaal precies in? 

Allereerst de cheeseburger en kipburger. Dit is een kant-en-klare burger, die je zo in de airfryer, oven of magnetron kunt stoppen. Een pizzabodem, die je zelf kunt beleggen met je favoriete topping. Een doosje met Siciliaanse Cannoli en een doosje met twee Kip Cordon Bleu. Ook een doosje met Focaccia zat in het pakket. En twee glutenvrije croissantjes met hazelnootvulling.

Een lekker pakket met verrassende producten. En vooral erg lekker om uit te proberen. In de komende twee weken vind je vast nog wel een product terug op mijn blog of via sociale media. Heb je een bepaald product waar je echt meer over wilt weten? Reageer hieronder of stuur een e-mail naar contact@dagelijksglutenvrij.nl