De lijst met glutenvrije tussendoortjes begint nu aardig te groeien. Vandaag voegen we nog een lekker tussendoortje aan deze lijst toe! Misschien heb je het al in de schappen zien liggen en anders heb je misschien de reclame al gespot met Rico Verhoeven. Vandaag vertel ik meer over het nieuwe tussendoortje Lekker Luchtig van Zonnatura.

Er zijn van Zonnatura wel meer glutenvrije tussendoortjes, die koop ik vaak bij de Kruidvat. Deze heb ik ook gekocht bij de Kruidvat voor € 1,50, maar ze zijn ook in de supermarkt te koop. Bij de Albert Heijn kosten de repen €1,99 per doosje. In een doosje zitten drie repen, dus dat betekent dat je bij de Kruidvat €0,50 betaald voor een reep en bij de Albert Heijn €0,66. De repen zijn gemaakt op natuurlijke basis en volledig biologisch.

Lekker Luchtig Choco

Als je een groot fan bent van chocola, dan is dit echt een tussendoortje voor jou! Deze smaakt namelijk overheerlijk naar chocola met een vleugje banaansmaak. Wat ook een groot voordeel is van deze reep is dat er maar 98 kcal in zit. De reep is lekker luchtig en doet zijn naam zeker ter ere.

Ingrediënten:
Rozijnen*, 25% rijstcrisps met banaan (rijstebloem*, bananenpoeder*), dadels* 15%, rijstcrisps*, chocolade* 10% (ruwe rietsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*, vanille extract*), zonnebloemolie*, appelsapconcentraat*, cacaopoeder*, vanille extract. *Ingrediënt van biologische teelt.
** Kan sporen bevatten van noten, soja, melk en gluten.

Lekker Luchtig Appel

Appeltaart, dat vindt bijna iedereen toch wel lekker? Hoop ik. Want deze reep is jouw appeltaartje in een klein tussendoortje. Ook dit is een lekker luchtig tussendoortje. De naam vind ik gewoon ontzettend leuk. Je proeft de appel en de kaneel goed.

Ingrediënten:
Rozijnen* 32%, rijstcrisps met banaan (rijstebloem*, bananenpoeder*), rijstcrisps*, zonnebloemolie*, gedroogde appelstukjes*, 8%, appelsapconcentraat*, dadels* 6%, kaneel* 0,7%. *Ingrediënt van biologische teelt
**Kan sporen bevatten van noten, soja, melk en gluten.

Ik ben erg blij dat ik weer twee lekkere tussendoortjes heb om mee te nemen. Deze zal ik denk ik regelmatig wel kopen, vooral als ze in de aanbieding zijn.

Andere lekkere tussendoortjes om mee te nemen?

Heb jij deze Lekker Luchtig repen van Zonnatura al geproefd?

 

*Dit artikel bevat affiliatielinks