Vind jij het leuk om verrast te worden?  Dan is The Premium Cake Box hoogstwaarschijnlijk wel iets voor jou! Iedere maand een pakket ontvangen met leuke glutenvrije producten om mee te bakken. Afgelopen week heb ik dit pakket ontvangen van The Premium Cake Box en ik vertel graag wat er allemaal in dit pakket zit.

Disclaimer: Deze box heb ik ontvangen van het bedrijf. Het betreft een samenwerking waar ik verder geen financiële vergoeding voor heb gekregen om te vertellen over de glutenvrije box. Deze blog schrijf ik uit eigen initatief, omdat het bedrijf enkel vroeg om een unboxing video op mijn nieuwe YouTube-kanaal. Deze pagina bevat een affiliatelink. Als de box bestel via mijn affiliate ontvang ik een kleine commissie over jouw bestelling. Hierdoor kan ik mijn website blijven verbeteren en andere dingen aanschaffen. 

Wat is The Premium Cake Box?

The Premium Cake Box is een concept waarbij je iedere maand een verrassingspakket ontvangt met leuke (glutenvrije) producten. Deze box kun je eenmalig bestellen, maar je kunt ook een jaarabonnement afnemen. 

Wat The Premium Cake Box zo bijzonder maakt heeft maken dat ze niet alleen een normaal pakket hebben, maar ook een glutenvrij pakket. En dat is natuurlijk hartstikke leuk, omdat je met een intolerantie of allergie juist vaak buiten de boot valt met dit soort dingen. Ik heb het pakket van april 2019 ontvangen en vertel in dit artikel meer over de inhoud van het pakket! Ook heb ik een leuke unboxing video voor jullie, waarin ik de inhoud ook laat zien!

 

Bestel een glutenvrije box!

Wil jij ook een keer The premium cake box ontvangen? Of wil je er meer over lezen?

Kun je de video niet zien? Klik op deze link om de video op YouTube te bekijken. Vergeet niet om te abonneren op mijn YouTube-kanaal voor nog meer video’s!

Wat zat er deze maand in The Premium Cake Box?

Deze maand was de box ook weer goed gevuld! Er zaten in totaal zeven producten in waarmee je glutenvrij kunt bakken. De totale box van de maand april was in totaal € 53,09! Een mooie waarde voor de box, want je betaalt per maand € 41,50, of eenmalig € 43,45. 

De producten die in de box zaten zijn als volgt:

  • Suikerdecoratie wortels pk/12  = € 3,20
  • Madame LouLou Carrot Cake Mix 400 GR = € 3,59
  • House of Marie ‘Daisy’ cups = € 3,45
  • Funcakes Merengue Poeder 150 gr = € 5,45
  • Taarttopper “Easter” van LVLY = € 19,95
  • Koekdesign “Paasei Set” uitstekers = € 9,95
  • Roos bakt “Pasen” merengue sheet met recept = € 7,50

Bij het laatste product van Roos Bakt had ik niet direct door dat de sheet bij het recept hoorde! Ik dacht eerst dat het een leuke versiering van de bodem was, oeps! Gelukkig kreeg ik later een berichtje dat het versiersels zijn die je op de merengue kunt plaatsen. Er zijn verschillende dingen die je kunt maken met dit pakket! Je kunt alleen producten uit het pakket gebruiken, maar ook spullen uit je eigen voorraadkast erbij pakken. 

Bestel een glutenvrije box!

The Premium Cake Box

Vind jij het leuk om verrast te worden?

Glutenvrij Pasen

Er zijn zoveel lekkere dingen te vinden tijdens de paasdagen! De keuze is enorm, maar als je glutenvrij moet eten, dan is je keuze iets beperkter.. Op Dagelijks Glutenvrij deel ik graag rond de Pasen wat lekkere recepten voor bij jou op tafel!