Het is volgens mij alweer langer dan twee jaar geleden dat ik deze maiswafels in portieverpakking voor het eerste tegenkwam bij de Albert Heijn. Ze hadden toen nog maar twee soorten. Naturel maiswafels en maiswafels met rogge, die natuurlijk niet glutenvrij zijn. Ongeveer een jaar later kwam de eerste maiswafel met een smaakje in het assortiment, namelijk die met paprika. In de blog van vandaag vertel ik jullie graag meer over dit heerlijke en makkelijke tussendoortje.

Het is vaak lastig om lekkere glutenvrije tussendoortjes te vinden. Het allerbeste tussendoortje is en blijft natuurlijk een stukje fruit of wat groente, maar natuurlijk hebben we daar niet altijd zin en trek in. In de rubriek ‘glutenvrije tussendoortjes‘ vind je meer glutenvrije tips voor tussendoor! 

Handige maiswafels van de Albert Heijn in portieverpakking!

In de inleiding van dit artikel heb ik het al een beetje verteld. Deze maiswafels zijn er sinds kort in nog meer verschillende smaken te koop. Ze zijn regelmatig in de aanbieding, dus dan koop ik altijd gelijk een aantal verpakkingen. Mijn moeder en vriend vinden dit beide ook een lekker tussendoortje om mee te nemen naar het werk of naar school. Ze zijn niet alleen lekker als tussendoortje, maar ook prima voor de lunch met een beetje beleg erop. De maiswafels zijn te koop in zeven verschillende smaken die glutenvrij zijn. Op de foto zie je er slechts zes, omdat de zevende variant naturel maiswafels met zeezout is en ik deze momenteel niet nodig had.

Maiswafels
Maiswafels

Waarom is dit zo’n handig glutenvrij tussendoortje?

Dit is een heel fijn tussendoortje, omdat het natuurlijk in een portieverpakking zit. Alle smaken die zijn afgebeeld op foto’s zijn glutenvrij. Er is dus genoeg keuze voor iedere smaak. De maiswafels zijn te koop per vier verpakkingen. In een portieverpakking zitten drie maiswafels. In totaal heb je 20 maiswafels. De maiswafels die naast glutenvrij, ook lactosevrij zijn de maiswafels met quinoa basilicum en de naturel met zeezout.

Zelf heb ik eigenlijk altijd wel een pakje in mijn tas zitten. Het is ontzettend fijn als je iets bij je hebt wat glutenvrij is. Ik neem het graag mee naar mijn werk of mee naar school. Het is gewoon een heel fijn artikel. Benieuwd naar ingrediënten of wil je ze graag bestellen op ah.nl? Klik dan op deze link. De laatste nieuwe variant staat nog niet op de website. Dit is namelijk de karamelzeezout. Dit is de nieuwste van de serie. Deze is per twee verpakt en heeft een laagje chocolade met karamel zeezout kruimels. Deze is erg lekker!

Kende jij deze maiswafels in portieverpakking van de Albert Heijn al?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *