Het is altijd om een aantal glutenvrije tussendoortjes in huis te hebben, die je even zo mee kunt nemen. Je hebt nu eenmaal niet altijd de tijd om complete maaltijden of (fruit)salades te maken. Vandaag vertel ik meer over de glutenvrije producten van Enjoy Life Foods!

Een tijdje terug ontving ik van de Glutenvrijemarkt.com verschillende producten, waaronder deze repen van Enjoy Life Foods. In de maand september schrijf ik verschillende tips rondom het thema ‘Glutenvrije ‘De Deur uit!’ Deze maand deel ik verschillende tips, recepten en hotspots die jouw glutenvrije leven onderweg weer net iets makkelijker gaan maken.

De producten van Enjoy Life Foods.

De producten van Enjoy Life Foods zijn niet alleen glutenvrij, maar ook lactosevrij en eivrij. Eigenlijk zijn ze zo goed als allergenenvrij. Er zijn verschillende repen te kopen.

Chocoladerepen van Rijstmelk

Ik was hier zo sceptisch over! Enjoy Life Food heeft namelijk chocoladerepen gemaakt van rijstmelk, die de foto’s heel eerlijk gezegd niet hebben overleefd. De repen zijn te koop in een ‘melk’ variant, in ‘Crunch’ en in ‘Dark’. Bekijk alle Chocolate Bars!

Chewy Bars van Enjoy Life Foods

De Chewy Bars zijn eigenlijk gewoon van die raw bars. Ik vind ze persoonlijk niet zo heel bijzonder, maar ik ben ook geen fan van de Nakd repen. De smaak hierboven, de caramel apple vond ik wel erg lekker! Ze verkopen deze Chewy Bars in veel verschillende smaken. Bekijk hier het aanbod van de Glutenvrijemarkt.com.

Grain & Seed Bars

Deze haverrepen zijn te koop in twee verschillende smaken. De smaken Chocolate Marsmallow en Banana Caramel zijn te koop via de Glutenvrijemarkt.com. Ik heb de reep Banana Caramel geprobeerd. Deze vond ik erg smaakvol en er zat een lekkere bananensmaak in met de zoete laag van karamel.

Leestip: De Glutenvrijmarkt.com schreef laatst een blog op hun website met de uitslagen van deze test. Je leest de uitslag via de onderstaande link!

De resultaten van het testpanel

Het enige nadeel vind ik de prijs. De repen zijn echt over-prized als je het aan mij vraagt. Je betaald per reep omgerekend ongeveer een euro! Als je dan een heel pakje moet kopen ben je best wat kwijt in de complete aanschaf… Ik vind het veel geld.

Meer glutenvrije repen?

Wat vind jij de maximumprijs voor een glutenvrij tussendoortje?

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Glutenvrijmarkt.com