Alweer twee maanden geleden kwam ik op Instagram deze heerlijke tip voorbij zien komen. In dit artikel vertel ik jullie graag meer over deze vrolijke paashaasjes van KitKat, die overigens ook nog eens glutenvrij zijn. Een glutenvrije kitkat.. Dat is toch bijna onwerkelijk

Dit artikel heeft al een lange tijd een mijn concepten gestaan. Voor bijna 75 procent klaar. In de afgelopen weken is er zoveel veranderd in onze maatschappij en eigenlijk in de hele wereld.  Thuis werken is niet meer vrijwillig en alle evenementen worden in raptempo afgelast. In eerste instantie voelt het niet goed om dit artikel te plaatsen. Toch heb ik besloten het wel te publiceren. We moeten proberen zoveel mogelijk door te blijven gaan. Toch gaan de paasdagen gewoon door. Dit jaar geen paasbrunches met de familie of een high tea met vriendinnen. Dit jaar vieren we de paasdagen thuis, met ons gezin of alleen. 

Glutenvrije KitKat – Easter Break

Deze tip kwam voor het eerst voorbij een van de leukste glutenvrije instagrammer. De @glutenvrijevader deelt regelmatig lekker tips voor de glutenvrije foodie die van gemakt houdt. En daar zijn wij wel flinke voorstander van, gemak!

Deze glutenvrije kitkat is een bijzondere snack. Hij is namelijk gewoon te koop bij de Action voor slechts € 1,39. Voor deze prijs heb je drie apart verpakte mini chocolade paashaasjes. Normaal gesproken zou ik zeggen, makkelijk om mee te nemen, maar ik zou op dit moment adviseren om vooral thuis te blijven smullen..

Glutenvrije KitKat
Glutenvrij in Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort

Persoonlijk vind ik de paashaasjes echt een toevoeging in mijn ‘lekkere-dingen-kast’. Het nadeel is dat ze zo snel op gaan. Het is best gevaarlijk om ze te kopen, want ze zijn echt heel lekker. Een ander nadeel is het feit dat ze alleen rond de periode van Pasen te koop zijn en dat ze daarna verdwijnen. Hopelijk niet voor lang en dat we ze in 2021 terug mogen zien bij de Action in het assortiment.

 

Hoe ga jij dit jaar Pasen vieren?

Glutenvrij Pasen

Er zijn zoveel lekkere dingen te vinden tijdens de paasdagen! De keuze is enorm, maar als je glutenvrij moet eten, dan is je keuze iets beperkter.. Op Dagelijks Glutenvrij deel ik graag rond de Pasen wat lekkere recepten voor bij jou op tafel!

1 Reactie

  1. Er is momenteel ook een Ramadan variant… super leuk! In de AH te vinden.
    Ramadan begint volgende week, leuk idee om uit te delen aan the kids.. en de volwassen kids onder ons 😉

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: