Het is alweer eventjes geleden dat ik actief was op Dagelijks Glutenvrij. Afgelopen woensdag kwam natuurlijk het recept voor een glutenvrije banketstaaf online, maar er is meer aan de hand geweest. In een uitgebreider artikel wil ik hier graag meer over vertellen, maar ik kan het nog niet zo lekker verwoorden. Ik heb een andere kant van Coeliakie leren kennen en dat was niet echt een feestje. Vandaag heb ik gewoon nog even een leuk artikel voor jullie. Zonnatura heeft namelijke nieuwe glutenvrije koeken en in dit artikel vertel ik er graag meer over! 

De nieuwe glutenvrije koeken van Zonnatura

Zonnatura is een merk met alleen maar biologische producten. Naast hun biologische producten zijn ze druk bezig om hun glutenvrije assortiment uit te breiden. Sinds kort zijn er twee nieuwe glutenvrije koeken in het assortiment van Zonnatura: Appel Kaneel Koeken en Chocolade Koeken. Deze zijn helemaal glutenvrij en 100% biologisch. De koken zijn exclusief verkrijgbaar in het glutenvrije schap van de Albert Heijn voor € 2,25 per pakje. In een pakje zitten drie koeken. Lees meer over de glutenvrije producten van Zonnatura via: https://www.zonnatura.nl/glutenvrij 

Glutenvrije diepvriesproducten
Glutenvrije diepvriesproducten
Glutenvrije diepvriesproducten

Wat vind ik zelf van de glutenvrije koeken?

De glutenvrije koeken vind ik lekkerder dan verwacht. Er zitten drie koekjes in de verpakking, dus kan ik drie keer een koekje eten bij de koffie. Het koekje vult best wel, dus een koekje is wel echt voldoende. Mijn favoriet is de appel-kaneel. Hier zitten lekkere gedroogde koekjes in. De koekjes met chocolade zijn wel lekker, maar die met appel-kaneel vind ik erg lekker.

Wel vind ik de koeken erg duur. Je betaald bij de Albert Heijn € 2,25 voor een pakje van drie koeken. Dit is best prijzig. Gelukkig zijn de regelmatig in de aanbieding en dan is het wel te doen. De koeken zijn glutenvrij en melkvrij/lactosevrij. Ze bevatten wel het allergeen ei. 

Eerder schreef ik ook een review over andere glutenvrije koeken van Zonnatura. Het artikel over deze koeken vind je via deze link. 

 

Heb jij de nieuwe glutenvrije koeken van Zonnatura al geprobeerd? Laat het weten in de comments.