Het gebeurt helaas bij de meesten nog te vaak! Kom je aan op een verjaardag en er is geen rekening met je gehouden. Gelukkig komt dit bij mij zelden voor, maar ik lees soms hele bedroevende verhalen. Dan zelf maar iets meenemen. Vandaag vertel ik over de glutenvrije muffins van Proceli.

In de zomervakantie heb ik een prachtig pakketje mogen ontvangen van de glutenvrijemarkt.com. Dit item zat in dit pakket en dit wilde ik graag met jullie delen.

Glutenvrije Muffins van Proceli*

Ik ben dol op muffins. In de tijd dat ik gluten at maakte ik het liefste een cupcake met heel veel botercrème! Een heerlijke muffin gaat er eigenlijk ook altijd wel in. In het pakketje zaten deze glutenvrije muffins van Proceli. Een merk met veel lekkere producten voor mensen met een glutenintolerantie.

Deze muffins zijn per twee verpakt. Je kunt ze gemakkelijk meenemen of even invriezen voor later. Handig om mee naar school of je werk te nemen, maar ook prettig om mee te nemen naar een verjaardag. Zo heb je altijd een eigen traktatie bij mocht er geen rekening met je zijn gehouden…

Mijn mening:

Ik vond deze muffins erg lekker! Ze zijn lekker klef en plakkerig. Ik vind dat persoonlijk erg lekker. Een ander zou dit waarschijnlijk verschrikkelijk vinden. Gelukkig verschillen de smaken! Deze muffins hebben chocoladestukjes, maar je hebt ze ook zonder chocoladestukjes. De muffins zonder chocoladestukjes zijn trouwens ook lactosevrij! De muffins zijn te koop bij de Glutenvrijemarkt.com voor € 1,75.

Meer van producten van Proceli?

  • Glutenvrije Tips | Ciabatta Rustica van Proceli
  • Glutenvrije Tips | Chocolade wafeltjes van Proceli

Neem jij zelf wel eens wat mee naar een verjaardag?

*Dit product heb ik ontvangen van de Glutenvrijemarkt.com