KitKat Easter Break (glutenvrij)

Glutenvrije KitKat

Het is bijna Pasen én er zijn steeds meer paasproducten, die glutenvrij zijn. Zo ook deze KitKat Easter Break! En dat is verrassend. KitKat is natuurlijk het merk van de bekende candybar met chocolade én koek. Absoluut niet glutenvrij. Deze paashaasjes zijn dat wel! En dan zijn ze ook nog eens ontzettend lekker!

In de blog van vandaag lees je meer over de de KitKat Easter Break.

Update: 01 maart 2023

Ondertussen zijn deze heerlijke paashaasjes alweer een aantal jaar te koop. De blog is oorspronkelijk geschreven in 2020, maar ik heb recent besloten om hem in een nieuw jasje te steken. Er is namelijk ondertussen veel veranderd! 

Glutenvrije KitKat – Easter Break

Allereerst! Deze glutenvrije KitKat is nog steeds te koop én je komt hem zelfs tijdens andere feestdagen tegen, zoals Kerst en de Ramadan. Nog iets wat hetzelfde is gebleven: ze zijn nog steeds te koop bij de Action! Iets wat wel is veranderd: de prijs. In 2020 was de prijs bij de Action: € 1,39. Dit jaar (2023) betaal je € 1,69 bij de Action. De KitKat Easter Break is ook te koop bij de Albert Heijn, zoals in mini-verpakking en in een 5-pack. Daarnaast zijn de paashaasjes ook bij de Jumbo te koop. 

Glutenvrije KitKat
Glutenvrij in Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort

Review KitKat Easter Break

Waar ik heel erg blij van wordt: Het zijn portieverpakkingen. Hierdoor is het erg makkelijk om ze mee te nemen naar school, werk of voor onderweg. Het is echt een toevoeging aan de ’tussendoortjes-kast’. Het is chocolade, dus het is eigenlijk vanzelfsprekend dat ze lekker zijn, want ik ben dol op chocolade! Er zit een lekkere crunch aan de binnenkant en dat geeft echt dat KitKat-gevoel! Een echte aanrader… 

 

Ben jij ook dol op de KitKat Easter Break

Glutenvrij Pasen

Er zijn zoveel lekkere dingen te vinden tijdens de paasdagen! De keuze is enorm, maar als je glutenvrij moet eten, dan is je keuze iets beperkter.. Op Dagelijks Glutenvrij deel ik graag rond de Pasen wat lekkere recepten voor bij jou op tafel!

1 Reactie

  1. Er is momenteel ook een Ramadan variant… super leuk! In de AH te vinden.
    Ramadan begint volgende week, leuk idee om uit te delen aan the kids.. en de volwassen kids onder ons 😉

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glutenvrije én vegan paaseieren in diverse smaken

tekst